Kristiina Mendesille senaattorin arvonimi

Teksti: Suomen Nuorkauppakamarit

Kristiina Mendes Helsingin Nuorkauppakamarin PRES vuodelta 2008 on palkittu senaattorin arvonimella 3.9.2016 ja aiheesta. Kristiina on osallistunut yli kolmeenkymmeneen JC projektiin uransa aikana. Kun senaattorijulkistustilaisuudessa senaattori Tero J. Kauppinen kuvaili Kristiinan olevan sellainen JC luottopakki, se ei voisi olla osuvammin sanottu. Jos projekti on kaivannut jäsenekseen tekevää asennetta ja terävää päätä on Kristiina ollut aina mukana auttamassa projektia raiteilleen. Kristiina on tullut monelle suomalaiselle ja ulkomaiselle JC:lle tutuksi sillä hän on osallistunut viiteenkymmeneenkahteen kansalliseen ja kansainväliseen JC kokoukseen. Kristiinasta saa Suomen Senaatti sellaisen aktiivisen jäsenen josta me muut voimme ottaa mallia.

 

Onnea Kristiina Mendes #75395!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *