Veroilmoitukset priimakuntoon

Huhtikuun 27. päivä Helsingin Nuorkauppakamarin jäsenille tuli mitä parhain mahdollisuus oppia henkilöverotukseen ja veroilmoituksen täyttöön liittyviä asioita. Ravintola Factoryyn oli kokoontunut mukavan kokoinen porukka kuulemaan, miten joka vuosi toistuva, ehkä jopa harmaita hiuksia aiheuttava veroilmoitus saataisiin priimakuntoon. Illan aikana käsiteltiin mm. ansiotulojen tulonhankkimiskuluihin, arvopapereiden luovutusvoittoihin, vuokratulojen verotukseen sekä ulkomaantulojen verotukseen liittyviä kysymyksiä.

 

vero3

Maanantai-iltapa meni ittellä joutuisasti noita matkakilometritietoja ja nuorkauppakamarimatkakustannuksia keräillessä, nyt odotellaan syksyyn, miten ne ja vuokratulot vähennyksineen otetaan vastaan viranomaistaholla
– Leea Tolvas, osallistuja

vero2

 

Kiitokset tilaisuudessa meitä opastaneille Visa Kananojalle, Mikko Laapakselle ja Heikki Liukkoselle!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *